goodnatt

godnatt inlägg hära .. siter o äter upp chipsen hära med dip och dricker energidrick och fanta med weris . Ska sova direkt efter börjar 10.25 imorn -.- om jag ens kommer palla gå till skolan vi fåår se:)
Godnatt pöösspåer.



hos stina

kom nyss till Stina med Hilina och äter mackor och dricker smoothie mums hihi.
omg har så ont i huvud och är skiit trött kom hem kl. sex på morgonen okej ! Maja och Samantha sov hos mig heh vi köpte med oss donken hem såå gott men är ändå fortfarande hungrig !!hhaha ska mot kungshallen med några tjejkompisar sen hihi tjockis ;)
pöösspååer ,
bjuder några bilder











läägger upp resten senare min lur kommer döö hihihi .. heejdå :)

Vaknade nyss ...

Vaknade utav att mamma står o skriker på mig och min syrra för vi skulle städa HAHHAHA! skiit gullig ni skulle ha sett henne . Menmen sen så fick jag reda på att hon ska på KRYSSNING igen ! utan oss :( hahah nää men orkar verkligen inte vara kvar här sköönt och bara komma bort en dag faktis :D aaja idag tror jag att jag kommer vara med bebbisen!
Pööössspåer.

Svaaaar ...

Anonym

Tack för du glömde skriva mitt namn det värmer

Svar: Men Stina visste inte ! deli troodde jag hade redan skrivit ner ditt namn jag var jöö ocksåå tröött som fan .. -.-


HOOOOME !

Är äntligen hemma nu från en lååång daaag ! just saying asso .
Saknar också beebisen!
Deet började med skiit och slutade roligt hahaha har bara vart med tjejerna var först med Claudia Emma och Loisa sen senare vid kvällen träffade Isatou Sewit Jay Meni Matti Alexandra Mary Maria och en massa folk hade det skit roligt men vart väldig trött på slutet nu dååra -.- ville bara hem och sova ! Sitter och väntar på syrran bara och dricker lite multivitamin dricka :D sååå gooott ,...sen blir det till MAX och sovaaa uuut !
Pööösspåer .
 

skolan ..

sitter i skolan blabla .
fick ej komma in på servicelektionen -.- kom bara typ tio minuter försenad heho sitter helt ensam väntar på dem amdra som slutar snart sen blir de lunch pankakor!! :D happy är fett hungrig hahhaha
pöööss.





Godmorgon !

hehhooo .. jag sitter o bloggar som om jag har tid -.-
vaknade nyss och är försenad kollade fel på schemat jag börjar alltså 08.00 HAHA så har missat Engelskan ska på nästa lektion 09.15 Servicekunskap såå aa måste ändå skynda mig skolan ligger jöö alltså i Skanstull -.- 
Pöööss mååste draaaa .

Söömnig

Börjar blir tröött just nu , och ska gå upp 7.00 imorn börjat 8.30 -.- kiiiill meee!
 Kollade klart nyss på ett avsnitt av TI & Tiny och Everybody hates Chris , sååå töönga serie!
menmen of too sleeepp nooow ..
Gooodnattt
Pöööss.

Heeeejsaan !


 
 
 

Svaaaaaaaaaar !

 
  • Monika nicolau ([email protected])

    hej din blogg är super fin :D 
    Jag undrar bara Mulki om du har ditt riktiga hår eller om du har löshår eller något annt. För jag är afrikan och mitt hår blir aldrig så långt och undrarde om du har några tips på hur du sköter ditt hår isåfall :D skulle gärna uppskata svar :)

    Svar : Eftersom jag inte bloggar längre på Triions.blogg.se inte dem andra alltså , så jag tar o svara häära på min blogg. Det är mitt riktiga hår Monika hehe andvänder inget löshår elelr något sånt , och har aldrig parmamentat håret och alltså inte gjort något med mitt hår för att dte ska blir länhgre eller så hehe . Det var bara när jag var mindre så flättade jag håret hela tiden och då menar jag hela tiden! hahah så, men ta bara hand om ditt hår genom att kamma alltid efter du har tvättat det och sov med flätor varje kväll , just saying hihih hoppas du blev nöjd med svaret , blv en liten bok däära hihihi! Pööss.


     
     
    Anonym
  • Mulki? är du tsm med Darling???. btw tuung blogg.
     
    Svar : Ja , är det . taack så mkt! :D

Mulki - Faaaaaaaaaan va länge sen! SHOOOOOO

Heeejsan allihooppp! 
mår ni bra ? saknat mig ? hihihi
jaaa NU så ska jag börja blogga på min gamla blogg alltså häära mulkirrashid.blogg.se :D eftersom vi trioons Stina Jag och  Andrea inte bloggar längre på Triions.blogg.se hehe det blev lite konstigt däära såå aa!
Ska försöka kunna blogga ofta nuudååraa också hihihi , men noog för mig vaa hehehe. 
Ska gå o byta om sen blir det ut och trääffa haan dååra :D

RSS 2.0